Anhörig

Våra assistenter gör skillnad

Våra medarbetares starka engagemang gör skillnad i våra kunders vardag. För Saxena Omsorg är det självklart att ständigt utveckla och förbättra oss som arbetsgivare – våra eftertraktade medarbetare är det viktigaste vi har.

Dina kunskaper utgör grunden

Som förälder eller nära anhörig till den som behöver personlig assistans, har du värdefull kunskap om brukarens behov. Tillsammans omvandlar vi detta till livskvalitet. Det är vårt ansvar att se till att alla människors lika rätt och värde tillgodoses. Därför tar vi reda på kundens önskemål och värderingar tillsammans med dig och anpassar assistansen individuellt.

Assistans utifrån din roll som anhörig

Oavsett om du själv arbetar som assistent eller om du vill att vi hittar en lämplig kandidat utformar vi assistansen så att det passar era önskemål och unika situation. Vi ser till att assistansen fungerar så smidigt som möjligt i er vardag.

Kontakta oss

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig som anhörig. Vår rådgivning är kostnadsfri. Vi finns på e-post: info@saxenaomsorg.se, telefon: 08-580 800 06.