Maja

Assistansen ger mig frihet att komma ut

Maja är 59 år och har en neurologisk sjukdom som gör att hon behöver elrullstol. Hon får stöd med personlig assistans dygnet runt. Sedan 2010 är hon kund hos Saxena Omsorg. För Majas livskvalitet är de sociala kontakterna och möjligheterna till ett så normalt liv som möjligt mycket viktiga.

-Det bästa med assistansen är att jag får möjlighet att leva ett så normalt liv som möjligt, så att jag kan komma ut och ha ett socialt liv. Att jag får assistans är helt avgörande eftersom den underlättar ALLT i min vardag, utan den skulle jag vara sängliggande dygnet runt, säger Maja.

Uppskattar fördelarna med ett litet och personligt företag

Maja har haft personlig assistans hos Saxena Omsorg i 3 år. Tidigare har hon haft assistans både genom kommunen såväl som flera privata anordnare. Efter en grundlig genomgång av Saxenas erbjudande, flera personliga möten och en del betänketid föll valet naturligt på Saxena Omsorg.

-Jag valde Saxena för att det är ett litet och personligt företag. Jag och assistenterna har en nära kontakt och de hjälper till med mer än bara assistansen. Jag tycker om den familjära stämningen, säger Maja.

Referenser

Vill du prata med någon av våra kunder som vi samordnar assistansen åt, eller en av våra personliga assistenter? Då hjälper vi dig. Läs mer om referenser >>